Pirate Cave

 

Bezoek de verbazingwekkende piraat grot met ons. De adventuretrip begint met onze speed - boot op de idyllische vissershaven in Cala Figuera (Santanyi). Van daaruit gaan we naar een prachtige baai om een verfrissing te krijgen voordat we onze reis naar de piraat grot voort zetten. In the grot passeren we stalagtieten en stalagmieten en door 3 zoetwater - meren. Natuurlijk krijg je zeer interessante en wetenswaardigheden informatie aan de gegeven situaties tijdens de geleiding. De volledige reis duurt min of meer 4,5 uur, drankjes en kleine snacks zijn gratis aan boord. Een hoogtepunt - ervaring voor het hele gezin.


Discover Scuba Diving

 

 

Wilt u duiken proberen en ontdek de prachtige onderwaterwereld? Ervaren duikinstructeurs en Divemasters leiden u in een gevarieerde wereld van het duiken. Als in het zwembad of in ondiep water - onze staff in voortdurend waakzaam en hoef je niet te laten uit zijn ogen. Je voelt je goed en je wilt meer? Dan krijg je een eerste duik in de zee en laat u verleiden en betoveren door deze wereld.


Diving Courses

 

Verkrijg de PADI - Certidicaten met ons! Wij ondersteunen u van de Open Water Diver aan de Advanced Open Water Diver, Emergency First Response, Rescue Diver - tot de Divemaster en Assistent Instructeur. In het geval u een gekwalificeerde duiker bent, kunt u ook veel Specialty - cursussen kiezen. Uitgebreide studie materiaal en kleine groepen zijn ook een onderdeel van onze standaarden als geduld en empathie tijdens de training.


Diving Excursion to Cabrera

 

Duiken in het nationaal park Cabrera - een hoogtepunt voor iedere duiker! De Cabrera - Archipel bestaat uit 18 eilanden, niet overal mag men duiken. De geselecteerde duikplaatsen bevat naast de steile kliffen en rotsformaties ook een hoge visbevolking met grote zeebaarzen. Met een beetje geluk het is mogelijk om een ontmoeting the hebben met zeeschildpadden tijdens de duik. Het kan ook zijn dat we begeleid zijn van dolfijnen met onze boot.